Terug naar boven
Please, assign a menu

Reviews

18 comments

 1. Alyssa

  De taart die ik graag wilde in nautisch thema voor mijn sweet table kon hier gemaakt worden! Dit was mijn eerste bestelling dus ik was erg benieuwd naar het resultaat. Op het verjaardagsfeestje van mijn zoontje kwam de taart op afgesproken tijdstip. De taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Communicatie was goed en snel. Ben echt heel blij met jullie en zal de volgende keer weer hier bestellen.

 2. Janine van Dasler

  Super taarten! Geweldig meegedacht om een lactosevrije taart te bestellen. Wat een service! Ze zagen er niet alleen fantastisch uit, maar smaakten ook nog eens heerlijk.

 3. Eileen Akkir

  De taart was precies zoals op de foto. We hadden om een ander diertje gevraagd en dit was exact zoals we in gedachten hadden. En de smaak was super chocolade cake en chocoladecreme.

 4. Priscilla

  Heerlijke luchtige taart met een lekkere vulling. Top dat de taart ook op zondag bezorgd kon worden!

 5. Jeroen

  Een taart besteld voor de 40ste verjaardag van mijn vriendin. Mede door de prachtige taart een geweldige verjaardag mogen vieren. De taart werd zelfs op zondag en keurig optijd bezorgd. De opmaak van de taart was exact zoals ik deze had verwacht aan de hand van de foto’s op de site, geweldig mooi gedaan. De taart was prima van smaak, mede.door de tip deze tijdig uit de koelkast te halen. Dankjewel!

 6. Tamara Korpousenko

  Super lekkere en mooie taart ontvangen. Geleverd op het gevraagde tijdstip in België. De taart was luchtig en de smaak was fantastisch.
  Alleen maar lof en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, we hebben er van genoten!

 7. Marie

  We hebben een taart besteld voor een babyshower en het zag er prachtig uit. Uitgelegd wat we wilden hebben en het was precies wat we wilde en mooier. En het was super lekker !!! Bedankt!

 8. James

  Echt een professioneel bedrijf waar kwaliteit en klanten service voorop staat. (Geen 0900 nummer voor de verandering) Wij hadden een 2 etage taart bestelt met thema peppa pig. Deze taart was ver boven onze verwachting en de smaak was uitstekend. Alles was eetbaar.

  James kon niet wachten en had de bloemetjes al van de taart geplukt en opgegeten voordat we zijn happy birthday 4 jaar konden zingen. Volgende keer hoeven wij niet te zoeken want wij zijn nu hier vaste klant

 9. Cindy Feenstra

  Bedankt voor de prachtige taart. We hebben een fantastische dag gehad. Hij was niet alleen prachtig maar ook super lekker!!

 10. Beelen Kelly

  Een top taart! Super lekker en vooral niet te zwaar. De kindjes hun gezicht bij het zien van de Lego taart was geweldig! Daar doen we het voor. Een lekkere mooie taart maakt je feest toch helemaal af?! Het was dan ook een geslaagde verjaardag! Dank jullie wel!

 11. Farisha

  Over heerlijke taart besteld voor mijn man. (Vanille cake met citroencreme) Hij houdt niet van taart, omdat die vaak superzoet zijn. Maar deze vond hij Heerlijk!!

 12. Noëmi

  Voor de 2e keer taart besteld en wederom was het om te smullen! De chocolade cake was luchtig net zoals de vanille crème. Verder zag de taart er ook prachtig uit en is er goed meegedacht toen ik een aantal aanpassingen wilde. Laat je door de prijs niet afschrikken, want het is het meer dan waard. Vast adresjes gevonden.

 13. Dounia

  De taart was heerlijk en niet te vergeten super mooi! Ik zal zeker weer bestellen tot de volgende keer TOP SERVICE !!

 14. Marloes

  Geweldig mooie en overheerlijke taart en perfecte service. Zoon helemaal blij met zijn treinentaart.

 15. Chris

  De taart was heerlijk. De vanille cake en frambozenmousse was lekker luchtig en smaakten fantastisch. De taart zag er prachtig uit. Alles was mogelijk, goeie service en daarnaast verschrikkelijk vriendelijk en enthousiast. Mijn vrouw was heeeeel blij!!

 16. Huub

  Supermooie taart en ook nog lekker. Hij was echt spectaculair, veel dank!

 17. Bianca

  Een heerlijke Mickey Mouse taart besteld voor mijn zoon zijn eerste verjaardag. Hij was prachtig en smaakte heerlijk. En zelfs geleverd op zondag. Super!

 18. Marlies

  Voor onze Gender reveal party een hele mooie taart uitgekozen op de site. Hij was prachtig!! En super lekker!! Veel complimenten over gehad!
  Geweldige service en vlotte communicatie!

Laat ons weten wat je van onze taarten vindt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.